Ювентус не се е отказал от идеята за привличането на

...
Ювентус не се е отказал от идеята за привличането на
Коментари Харесай

Юве готов да извади оферта за Тонали


Ювентус не се е отказал от концепцията за привличането на халфа на Бреша Сандро Тонали. Младият гений от дълго време е в полезрението на торинци, които обаче за момента не са правили сериозен опит да го вземат в редиците си. През януари обаче се чака това да се промени и “бианконерите” са подготвени да насочат публична оферта за “новия Пирло”, оповестява “Калчомеркато”.

Спортният шеф на Юве Фабио Паратичи желае да притегля в клуба повече млади футболисти и Тонали към този момент е съумял да го убеди, че има качествата да облече черно-белия екип. 19-годишният футболист се показва чудесно както с екипа на Бреша, по този начин и в националния тим.

От Юве към този момент са се свързали с представители на Тонали, с цел да стартират първични диалози за възможен трансфер. Цената на халфа обаче не е по никакъв начин дребна, като от Бреша упорстват да получат най-малко 40 милиона евро за правата му. Освен това интерес към младока има и от страна на Атлетико Мадрид, който също може да се включи в борбата за подписа му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР