Ювентус излезе еднолично на върха в Серия А, след като

...
Ювентус излезе еднолично на върха в Серия А, след като
Коментари Харесай

Юве отново излезе на върха в Серия А, бианконерите пречупиха Рома с ранни голове

Ювентус излезе еднолично на върха в Серия " А ", откакто се наложи с 2:1 като посетител на Рома. Победата бе първа на " Олимпико " за " бианконерите " против този противник от 2014 година. Двубоят пък бе от 19-ия кръг на Калчото.

Мерих Демирал (3) и Кристиано Роналдо (9-дузпа) дадоха задатък на " остарялата госпожа ", а през второто полувреме Диего Пероти също се разписа от углавен удар.

Двубоят стартира мощно за гостите, които небрежно вкараха два гола. Още в 3-ата минута Демирал откри резултата, засичайки центриране на Пауло Дибала от директен свободен удар.

Шест минути по-късно Верету позволи топката да му бъде отнета от аржентинеца и го фаулира в наказателното поле. Последва дузпа, която Роналдо осъществя за 0:2.
 Снимка 461260
Източник:

В 32-ата минута Николо Дзаниоло реализира впечатляващ пробив, като беше спрян с фаул след влизания на Рабио и Де Лихт против него. Звездата на домакините обаче получи травма при тази обстановка и даже беше изнесен от терена на носилка.

Римляните започнаха по-силно втората част, като с пропуски се регистрираха Джеко и Юндер. В 65-ата минута точно босненецът нацели страничната греда.

Малко по-късно босненецът центрира към Юндер, който стреля с глава. Алекс Сандро блокира удара, само че се оказа, че е играл с ръка. Пероти трансформира в гола отсъдения углавен удар.

В 81-ата минута гол на Игуаин бе анулиран поради засада.
 Ювентус още веднъж ще се опитва за Донарума
Ювентус още веднъж ще се опитва за Донарума

Ще го примамват с 3 млн. евро повече годишна заплата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР