Ювентус е започнал офанзива за Доменико Берарди от Сасуоло, твърдят

...
Ювентус е започнал офанзива за Доменико Берарди от Сасуоло, твърдят
Коментари Харесай

Ювентус отново поглежда към Доменико Берарди

Ювентус е почнал атака за Доменико Берарди от Сасуоло, настояват медиите в Италия. “Старата госпожа “ търси заместител на Анхел Ди Мария, който си потегли след единствено един сезон в Торино. Аржентинският деец публично напусна " бианконерите " през вчерашния ден, откакто едногодишният му контракт изтече, оставяйки празнота в състава на Масимилиано Алегри.

Тимъти Уеа се причисли към Ювентус от Лил, само че той беше притеглен като заместител на Хуан Куадрадо, което значи, че клубът към момента гледа към пазара.

Според " Гадзета дело спорт " Ювентус е възродил интереса си към Берарди, като новият състезателен шеф Кристиано Джунтоли е почитател на италианското крило. „ Бианконерите “ съществено обмислят трансфер за 28-годишния футболист.

Лацио имаше предпочитание да вземе Берарди това лято, само че се отдръпна заради цената от 30 милиона евро на Сасуоло. Сега Ювентус деликатно преценя вероятен ход и скоро може да се свърже с „ неровердите “. Аспект, който може да помогне да се убеди Берарди, е наличието на някогашния му съотборник Франческо Манянели, който напусна треньорския щаб на Сасуоло, с цел да работи с Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР