Ювентус е избрал наследника на Масимилиамо Алегри, който да поеме

...
Ювентус е избрал наследника на Масимилиамо Алегри, който да поеме
Коментари Харесай

Ювентус набеляза заместник на Алегри

Ювентус е избрал наследника на Масимилиамо Алегри, който да поеме тима през новия сезон. Според FootMercato „ бианконерите “ са се спрели на настоящия ментор на Болоня Тиаго Мота.
Прочетете още
Бразилецът работи доста добре отпред на " рособлу " и е съумял да впечатли шефовете на Юве. Доскоро се смяташе, че постът на Алегри е сигурен и той ще остане отпред на торинския гранд най-малко до 2025-а година, когато му изтича договорът.

Поредица от неприятни резултати и отпадането на Ювентус от борбата за Скудето са предиздвикали управлението да търси интензивно негов заместител.

Спортният шеф на торинци Кристиано Джунтоли от дълго време е набелязал Мота. Той искаше да докара бразилеца в Наполи за заместител на Лучано Спалети, а в този момент го е набелязал за треньор на Юве.

Мота направи страховит тим в Болоня и сега отборът, който в никакъв случай не е играл в Шампионска лига е измежду фавортите за топ 4. През миналия уикенд Болоня победи и единия от директните си съперници за 4-ката Аталанта с 2:1 като посетител. 

В момента Болоня заема четвъртото място, което дава право на присъединяване в Шампионската лига от новия сезон. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР