Юрген Клоп успокои феновете на Ливърпул, че няма да се

...
Юрген Клоп успокои феновете на Ливърпул, че няма да се
Коментари Харесай

Край! Юрген Клоп взе голямото решение за Ливърпул

Юрген Клоп успокои почитателите на Ливърпул, че няма да се придържа към стандарта си да остава на една позиция тъкмо седем години.

Германският управител направи това в Майнц, след което прекара тъкмо седем години и отпред на Борусия Дортмунд. Клоп дойде на " Анфийлд " през октомври 2015-а, а след неприятната форма на отбора напоследък последователите на мърсисайдци започнаха да се плашат, че Клоп може да напусне и британския клуб след (малко повече от) тъкмо седем години.
-->
" Не, няма да си потеглям, а и не мога. Имам прекомерно доста отговорности и задания, които би трябвало да свърша ", отсече Клоп за утешение на почитателите. 

" Намираме се в тежък интервал, и на мен не ми е прелестно, само че в този момент е точният миг да покажем, че този клуб е в действителност специфичен, тъй като ние имаме вяра, или по-скоро хората имат вяра, че би трябвало и можем да преминем през това дружно. Защото когато това се случи, още веднъж ще изживяваме великите си мигове дружно.

Отдаден съм на този клуб на 100 %. Ако спечелим, се веселя, че съм бил част от това, само че в случай че загубим, знам, че отговорността е напълно моя. Такъв съм и в живота. Осъзнавам голямата отговорност, която нося, и ще направя всичко допустимо бъдещето да бъде по-светло. "

На Ливърпул следва решителен за сезона интервал.

Тимът е десети в класирането и към момента няма извоюван мач във Висшата лига през 2023 година, а в понеделник вечерта посреща Евертън на " Анфийлд ". " Карамелите " са забъркани в борбата за оцеляване, само че предишния уикенд повалиха водача Арсенал в дебюта на Шон Дайш.

Само пет дни по-късно пък идва гостуването на борещия се за Топ 4 Нюкасъл, а на 21-ви на " Анфийлд " е първият конфликт с Реал Мадрид от осминафиналите на Шампионската лига.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР