Юрген Клоп отхвърли опасенията, че заместването му в Ливърпул ще

...
Юрген Клоп отхвърли опасенията, че заместването му в Ливърпул ще
Коментари Харесай

Юрген Клоп отхвърли теорията за мениджъра на Ливърпул, за да проправи път за Шаби Алонсо

Юрген Клоп отхвърли опасенията, че заместването му в Ливърпул ще бъде невъзможната работа, като съобщи, че това ще бъде идеалният миг за идващия управител.

Но шефът на Коп не желае да бъде индивидът, който би трябвало да поеме поста от всепобеждаващия Пеп Гуардиола в Манчестър Сити. Клоп и Гуардиола излизат един против различен за евентуално последния път в неделя, когато алените одобряват първенците в колосален конфликт за купата на Анфийлд.

Германецът се стреми да приключи с триумф, до момента в който се приготвя за си тръгне от Ливърпул това лято и неговият тим може да се придвижи на четири точки пред Сити с победа. Но откакто постави завършек на 30-годишното очакване на клуба за купа в лигата и спечелването на Шампионската лига, ФА Къп и две Купи на Лигата, ще бъде мъчно да се наблюдава каквото и да се случи през този сезон.

Клоп сподели: „ Наистина мисля, че това е идеалният миг за нов управител, а не неверен, тъй като не спечелихме всичко, оставихме празни места. Отидете в Сити след П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР