Юрген Клоп обяви, че една от основните фигури в състава

...
Юрген Клоп обяви, че една от основните фигури в състава
Коментари Харесай

Клоп спира една от звездите си в паузата за националните отбори, благодарение на мистериозна контузия

Юрген Клоп разгласи, че една от главните фигури в състава му - Трент Александър-Арнолд, ще пропусне „ седмици “ след мистериозна мускулна травма от мача против Арсенал през седмицата, научихме от конференцията на германеца преди мача от ФА Къп против Нотингам Форест този уикенд.

Десният защитник е отвън групата за въпросната среща и също по този начин остава отвън листата с извиканите за контролните мачове на Англия против Швейцария и Кот Д'Ивоар през идната седмица.

Александър-Арнолд бе подложен на голяма рецензия в дербито с „ топчиите “, тъй като играта му в отбрана бе кошмарна против бразилеца Габриел Мартинели. Самият Клоп го отбрани в мненията си след мача и даже разгласи, че критиците му „ не схващат от футбол “.

Предстои да забележим какво тъкмо има поради мениджърът на Ливърпул с това „ седмици “, тъй като пред „ мърсисайдци “ се задават мачове против Уотфорд във Висшата лига и против Бенфика в Шампионската, а на 10 април е и мачът, който би могъл да дефинира първенеца на Англия против Манчестър Сити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР