Юрген Клоп няма да получи обаждане от сър Джим Ратклиф

...
Юрген Клоп няма да получи обаждане от сър Джим Ратклиф
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф се присмива на твърдението на Юрген Клоп и цели тънко копаене на Ливърпул

Юрген Клоп няма да получи позвъняване от сър Джим Ратклиф по отношение на поемането на поста от Ерик загар Хаг като управител на Манчестър Юнайтед.

Клоп се отдръпва като управител на Ливърпул в края на сезона, поставяйки завършек на извънредно сполучлив интервал от осем години и половина отпред. Имаше доста спекулации за това какво ще прави той по-нататък, в това число догатки, че може да поеме немския народен тим от Юлиан Нагелсман след Евро 2024.

Но до момента в който Тен Хаг остава под напън за позицията си на началник на Юнайтед след поглъщането на INEOS, Клоп не е на път да се обърне към него за заместването му. Ратклиф пое спортния надзор над Юнайтед след придобиването на 27,7 % и се появи в подкаста на The Geraint Thomas Cycling Club, с цел да разиска проектите си.

Помолен да избере обичания си тим на Юнайтед, той най-после попадна на Ливърпул и Клоп. „ Предполагам, че тимът от 1999 година “, сподели той. „ Бях там в Барселона за това. Никога не трябваше да го печелим – спечелихме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР