Юрген Клоп говори на редовната си прескоференция преди мача на

...
Юрген Клоп говори на редовната си прескоференция преди мача на
Коментари Харесай

Клоп респектиран от Арсенал, даде информация за контузените в Ливърпул

Юрген Клоп приказва на постоянната си прескоференция преди мача на Ливърпул против Арсенал. Срещата е с начален час 18:30 и може да я наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2.

" Арсенал имат цялото ми почитание. Наистина добра работа от Микел. Когато имаш потребност от време, никой не желае да ти го даде. Много гений имат в състава. Мартинели... впечатлил съм се от дълго време от него, Сака...офф. Знам, че Сити не биха продали Жезус в никой тим. Но с Арсенал дистанцията географски е задоволително близка. Той лети в този миг, това е ясно. Лесно е да се наслаждаваш на това, което прави сега. Трябва да се погрижим, че ще спре да лети за уикенда.

Анди Робъртсън стартира да тича, само че няма да е на линия за неделя. Артур Мело има мускулен проблем. Къртис Джоунс възобнови тренировки, само че Наби и Окс ще бъдат навън още малко време. Отборите се научиха по какъв начин да играят против нас, когато не сме в най-хубавата си светлина. Тези отбори се учеха с години, само че доста постоянно нямаше какво да създадат, тъй като бяхме невероятни ", показа Клоп.

Ливърпул е в положително въодушевление след успеха с 2:0 над шотландския гранд Рейнджърс в Шампионската лига и ще преследва трите точки против " артилеристите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР