Юношеският национален отбор на България загуби незаслужено от домакина Украйна

...
Юношеският национален отбор на България загуби незаслужено от домакина Украйна
Коментари Харесай

България U17 загуби нещастно от Украйна и ще спори за третото място на силен тирнир

Юношеският народен тим на България загуби несправедливо от домакина Украйна с 0:1 в последния си дуел от груповата фаза на приятелския шампионат " Виктор Баников ". Така отборът на Йордан Петков остана на втора позиция в група А и на следващия ден от 15:00 ч. ще спори за третото място в конкуренцията против състава на Грузия.
 България U17 изпусна успеха против Армения
България U17 изпусна успеха против Армения

Завършиха 1:1

Българският отбор имаше предимство през целия дуел и може за съжалява, че не съумя да осъществя многочислените си положения и да се класира на край в шампионата. Въпреки това възпитаниците на Петков заслужават възторженостти за въодушевеното си показване. Единственото попадение в мача падна в 60-тата минута, когато Максим Деркач се възползва от недоразумение в родната защита.

Съставът на България: 12. Умут Хабил, 5. Росен Маринов, 14. Симеон Василев, 16. Неджиб Хаджа, 17. Кристиян Грозданов, 6. Мартин Георгиев, 7. Захари Атанасов, 18. Чунг Нгуен До, 8. Антоан Стоянов, 11. Борислав Маринов, 9. Роберто Райчев (през втората част в игра се появиха 4. Божидар Сидеров, 2. Борислав Даскалов, 19. Самуил Стойнев).

Селекционер: Йордан Петков.

Голмайстор: 1:0 Деркач 60.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР