Юношата на ЦСКА - София Мартин Смоленски по всяка вероятност

...
Юношата на ЦСКА - София Мартин Смоленски по всяка вероятност
Коментари Харесай

Черно море взима Мартин Смоленски

Юношата на ЦСКА - София Мартин Смоленски по всяка възможност ще продължи кариерата си в Черно море, твърди “Тема Спорт ”. Договорът на офанзивния футболист с “армейците ” изтича и той не е получил предложение за удължение от управлението, което го прави свободен сътрудник.

Младокът, който през миналата акция бе преотстъпен в Пирин, е впечатлил наставника на “моряците ” Илиан Илиев и той го е поискал в състава си. Варненци ще би трябвало да заплатят на ЦСКА - София сумата от към 35 000 лв., която е такса взаимност и се дължи за всеки състезател под 23-годишна възраст.

Смоленски направи формален дебют за ЦСКА доскоро повече от 4 години под управлението на Любослав Пенев. Това се случи по време на гостуването на Етър, извоювано с 3:1 на стадион “Ивайло ”. В същото време стана ясно, че старши треньорът на “армейците ” Саша Илич е настоял подготовка с тима да стартират младите Александър Бучков, Симеон Александров и Марк-Емилио Папазов, които също бяха преотстъпени напролет, надлежно на Литекс, Септември (София) и Хебър (Пазарджик).

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР