Юношата на ПиринВасил Христов премина в Торино Юношата на Пирин

...
Юношата на ПиринВасил Христов премина в Торино Юношата на Пирин
Коментари Харесай

Трансфер! Юношата на Пирин Васил Христов премина в Торино 

Юношата на " Пирин " Васил Христов мина в Торино
Юношата на Пирин Васил Христов мина в отбора от италианската Серия А Торино. Сделката включва отдаване чартърен до края на сегашния сезон с алтернатива за закупуване. Офанзивният полузащитник ще се причисли към младежката групировка на „ биковете “ до 19 години (т. нар. примавера).
ФК Пирин показва специфични благодарности за положените старания по реализирането на договорката на футболните сътрудници Петьо Костадинов и Цветан Тасев и на техните сътрудници в Италия.
Торино е седемкратен първенец на Италия, пет пъти притежател на купата на страната и е един от най-популярните тимове на Апенините.
17-годишният нападателен полузащитник дебютира за „ орлетата “ в Първа лига в последния кръг на предишния сезон, когато влезе като запаса в дуела против Ботев (Враца), а няколко минути по-късно съумя и да се разпише.
Трансферът на Христов в тим от ранга на Торино е следващото доказателство за отличното взаимоотношение сред Школата и представителния тим, и припомня за дългогодишната традиция, обвързвана с налагането и развиването на млади футболисти, която Пирин ще продължи да следва и за в бъдеще.

Стоян Иванов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР