Юношата на Левски – Пламен Андреев, се използва с безрезервно

...
Юношата на Левски – Пламен Андреев, се използва с безрезервно
Коментари Харесай

Пламен Андреев обект на много критики от свои - ето защо

Юношата на Левски – Пламен Андреев, се употребява с безусловно доверие под рамката на вратата на „ сините “, само че след равенството – 1:1, против ЦСКА в дербито на София младият пазач стана обект на доста рецензии, най-много от последователи на Левски.

Причината за това е изравнителният гол, който отборът му позволи от „ алените “ в 49-ата минута. Тогава Андреев и Кристиан Димитров не се схванаха добре при привидно лека обстановка, с цел да може Джонатан Линдсет да накаже неточността им и да изравни резултата на „ Васил Левски “. В края на първата част пък Роналдо даде задатък на " сините ", само че те по този начин и не съумяха да го задържат.

Отново на същия стадион, единствено че в края на предишния сезон в efbet Лига, ЦСКА победи противника с 2:0 в последния кръг, а тогава попаденията бяха дело на Тобиас Хайнц и Дюкенс Назон.

И при двете попадения обаче Андреев не се намеси задоволително добре, като още тогава имаше полемики към неговите изяви в градското дерби. Това са и мнозина от мненията от почитатели на отбора от " Герена ", които считат, че техният вратар е бил задължен да се намеси надалеч по-добре в съответните обстановки.

В прикаченото видео може да видите последните 3 позволени гола от Андреев против ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР