Юлиян Вергов, звездата на Народния театър и десетки български филми

...
Юлиян Вергов, звездата на Народния театър и десетки български филми
Коментари Харесай

Голям стрес! Какво направи Юлиян Вергов на улицата

Юлиян Вергов, звездата на Народния спектакъл и десетки български филми и сериали, който в последно време закупи най-голяма популярност около обвиняванията на колежката му Диана Димитрова, че я е пребил, минава на алено на кръстовище в центъра на София.

Случката се е разиграла преди броени дни на кръстовището, формирано от бул. „ Дондуков “ и театралната улица „ Г. С. Раковски “. Вергов се движел с мотора си по „ Раковска “ посока Народния спектакъл. Червената светлина на светофара спряла придвижването, Вергов също спрял за миг, само че по-късно търпението му се изчерпало и профучал с гневна скорост около спрелите коли.
-->
Хората останали извънредно потресени, защото Вергов основал доста рискова обстановка. Освен това бил единственият, разрешил си да не дочака зелената светлина. Чист шанс е, че тъкмо когато прекосявал през кръстовището, не е имало никакво придвижване. Дори и да е решил тъкмо риска, който поема, като социална персона той би трябвало да е за образец на останалите.

Добре е идващият път, когато реши да се прави на гъзар да намерения дали няколкото спестени секунди на светофара могат да оправят тежката злополука, която можеше да стане в тази обстановка, написа Уикенд..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР