Юлиян от Игри на волята със сигурност е един от

...
Юлиян от Игри на волята със сигурност е един от
Коментари Харесай

Тежката лична история на Юлиян от „Игри на волята“ трогна дори враговете му

Юлиян от " Игри на волята " сигурно е един от участниците, които демонстрираха неотстъпчивост на характера. Той съумява да поляризира феновете пред екрана, а племената в риалитито просто желаят да го изгонят. Каналът във vbox7 споделя неговата история:
               

A post shared by (@ulizlatev) on Nov 19, 2019 at 12:53pm PST

Но волята на Юлиян, съчетана със силата, ината и интелекта му му помогнаха да стигне, докъдето е сега.

Оказва се, че зад тези умения стои една в действителност тежка орис, построила го като човек. Всичко стартира просто с констатацията му, че е хубаво човек да израсне в семейство.

По-нататък Юлиян разкри истории от детството си, които племето му не подозираше. Оказва се, че той е живял извънредно малко време с майка си - едвам до втори клас. Живял е в ужасна мизерия, самичък е търсил какво да яде и в никакъв случай не се е чувствал обичан от майка си.

Той твърди, че е дал прошка на майка си, въпреки че тя в никакъв случай не го е обичала и не му е обръщала внимание. Внимание не получил и от татко си, при който живял по-късно.-->

Преди години обаче Юлиян и неговата другарка Лилия решили да отидат да видят майка му, с която не се били чували от години. Оказало се, че тя си е осиновила дете, с цел да му даде всичко това, което не е съумяла да даде на него.

Жените в племето видяха точно тази история повода Юлиян да се отнася неприятно към тях.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР