Юлия е скована от страх, че отмъщението на Топал може

...
Юлия е скована от страх, че отмъщението на Топал може
Коментари Харесай

Юлия е шокирана от Карамитев в Братя. Защо

Юлия е скована от боязън, че отмъщението на Топал може да я сполети във всеки един миг. Колкото и Филип да й подсигурява, че е взел строги ограничения за сигурност и ще я пази, тя не може да се отърве от непрекъснатото си напрежение, тъй като има вяра, че прекомерно добре познава Денис. Опасната украинка е в ступор, когато научава какъв нов ход счита да предприеме Карамитев. С какво ще я изненада нейният брачен партньор и за какво тя настойчиво се бори против желанието му, което счита за свръх рисково?

Веднъж решила да работи на страната на мафията, с цел да стигне по-бързо до своята единствена цел, Ива не се стопира пред нищо, в името на проекта си. Тя изцяло осъзнава какво въздействие има над Черкезов и е подготвена да го подлъже с другарски диалог, с цел да измъкне скъпа информация за развиването на следствието против Радо Андреев. В неин интерес е незаконните му схеми да останат по-дълго незабележими за ГДБОП, с цел да има време тя самата да го насъска против Топал. Ива е сигурна, че единствено Радо може да ликвидира Денис и това я устройва изцяло. В диалог с инспектора, обаче, тя чува нещо притеснително и се чуди по какъв начин да отклони вниманието на Димитър. Какво я тревожи и дали ще успее да повлияе на следователя в мечтаната от нея посока?

Симо е сюрпризиран от завръщането на Поли в България, само че в същото време е изцяло колеблив в мислите, възприятията и страховете си. От една страна, той се радва да види момичето, което още обича, само че от друга, е доста изплашен за нея. Симо е сигурен, че двамата не трябва да се виждат тъкмо в този интервал, тъй като тя одеве е завършила с лекуването на своята нарко взаимозависимост, а той още веднъж е безизходен в тъмните покупко-продажби на Андреев. Това би бил най-опасният и несъответствуващ миг да възобновят връзката си. Как ще постъпи по отношение на Поли в комплицираната обстановка, в която се намира и каква ще е реакцията на момичето?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР