Юлиан Вергов ще празнува 14 февруари в компанията на своята

...
Юлиан Вергов ще празнува 14 февруари в компанията на своята
Коментари Харесай

Защо Алекс Сърчаджиева избра да прекара 14 февруари с Юлиан Вергов

Юлиан Вергов ще чества 14 февруари в компанията на своята колежка Александра Сърчаджиева, която остана вдовица преди 4 години. В Деня на влюбените Юлиан Вергов ще играе в " С тил към залеза " в Дома на културата " Борис Христов " в Пловдив. В постановката ще се включват още Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова и Петър Антонов.
                             

Това е театър, който споделя две разнообразни любовни истории през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще срещне публиката с четирима герои - професионален готвач със личен ресторант и телевизионно шоу, неговата асистентка, по която той е мощно пристрастен, международно прочут пианист и писателка на книга-бестселър (за провалената връзка сред нея и пианиста). 

                             

Благодарение на новата книга, орисите на четиримата се преплитат. Те стартират да поддържат връзка и споделят всичко, което всеки един от тях счита за истина и за свои прочувствени права, за които упорства и горещо брани. Именно това ражда нелепи, неуместни, красиви и вълнуващи обстановки и мечтания.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР