Юлиан Вергов продължава да мълчи след обвиненията на актрисата Диана

...
Юлиан Вергов продължава да мълчи след обвиненията на актрисата Диана
Коментари Харесай

Болката е нетърпима: Ето къде забегна Вергов след разкритият...

Юлиан Вергов продължава да мълчи след обвиняванията на актрисата Диана Димитрова. Тя изненадващо за всички реши да разкрие, че преди пет години е била брутално пребита от известния артист. 

И тя не внесе изясненост за случката, с изключение на грозните фотоси след побоя. Истината за случката научаваме от актьорите от сериала " Откраднат живот ", които са станали очевидци на зверството, за което прокуратурата се самосезира. 

Вергов не устоя на напрежението и хукна по планините, където да проясни съзнанието си и да се отърси от негативизма, който събра около тази история. Той се надяваше, че е завършил тематиката, само че Диана Димитрова му заби следващ удар. 

Юлиан Вергов и Диана Димитрова имали къса сантиментална връзка по време на фотосите на " Откраднат живот ". Тогава тя го заплашила, че ще опише на фамилията му. Срещнала се с жена му, а по-късно поискала среща и с щерка му. Това го ядосало и упражнил принуждение. 

Тогава той напуснал сериала, само че и до през днешния ден негови сътрудници настояват, че застават зад него, защото Диана го била предизвикала на това посягане. Какво ли би трябвало да е направил човек, че да понесе такива удари с крайник в лицето?! Кой от двамата е прав в тази обстановка съгласно вас?, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР