Юли месец е пълен с празници за бившия премиер Бойко

...
Юли месец е пълен с празници за бившия премиер Бойко
Коментари Харесай

Нещата, които не знаете за сестрата на Бойко Борисов

Юли месец е цялостен с празници за някогашния министър председател Бойко Борисов. 4 дни откакто подвигна градинско празненство на по-малкия от двамата си внуци Иван, който на 13-ти юли стана на 4 годинки, водачът на ГЕРБ чества и рождения ден на една от най-важните дами в живота си – сестра си Красимира, написа вестник Ретро.

Лекарката е родена на 17 юли и е същата зодия като второто внуче на Борисов – рак. Тя навърши 66 години, а персоналния си мотив отбелязала в стеснен фамилен кръг. Традиционно доктор Красимира Иванова обича да събира край трапезата сина си, снаха си, трите внучета, както и брат си Бойко, племенницата Венета и нейното семейство. Въпреки че към този момент има и възраст, и стаж, с цел да се отдаде на заслужена отмора, докторката няма желание да се отхвърля от благородната си специалност и ще продължава да се труди все по този начин неуморно. Сестрата на Борисов е дълготраен началник на отделението по неонатология в столичната Първа АГ болница „ Св. София “ и в ръцете й са проплакали хиляди бебета. Само през миналия месец юни е взела участие в ражданията на 177 дечица, от които 57, измежду тях и 5 двойки близнаци, са били сложени за наблюдаване в нейното поделение. При доктор Иванова са раждали и редица родни звезди, а всичките й пациенти, без значение от публичния си статус, са безапелационни, че тя е непостижим експерт и извънредно сърдечен човек.

От медицината сестрата на Бойко Борисов не се отхвърли даже след най-преломния миг в своя живот – извънредно комплицирана интервенция на мозъка, при която й бе отхвърлен израстък във Военномедицинска академия през 2012 година. Работата на хирурзите била повече от 6 часа, а възобновяване – мъчно. 10 години след тестването обаче доктор Иванова продължава да е все по този начин отдадена на задачата си.

Въпреки че е под светлините на прожекторите от зората на политическата кариера на своя по-малък брат, за нейното семейство не се знае съвсем нищо. Синът й Димитър – племенник на някогашния министър председател, е на 42 години и е горделив татко на три деца. Първородният му наследник, който носи неговото име, се роди през 2014 година Три години по-късно фамилията се разшири с още двама членове едновременно, тъй като Митко и половинката му Теодора станаха родители на близнаци. Макар да се родиха в навечерието на имения ден на татко си, 25 октомври, майката и таткото ги нарекоха Краси и Боби.

Д-р Красимира Иванова бе в родилната зала и при двете раждания на своята снаха Теди, която е с 9 години по-млада от обичания си. Наследниците на сестрата на Борисов са в чудесни връзки с него, а той нееднократно е казвал, че ги обича като свои деца. Той е кръстник и на племенника си, и на неговите дечица. На огромните християнски празници – Бъдни вечер, Коледа, Великден, цялата рода се събира край трапезата. „ Не си разрешавам да се греша в работата на брат ми. Имаме едно мълчешком съглашение, че в редките моменти, в които съумяваме да се забележим, си приказваме по други тематики. Бяхме щастливо семейство. Не сме живели пищно, само че имахме всичко, което ни е належащо. За толкоз доста години не сме се карали нито веднъж ”, споделя доктор Иванова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР