Юли е тук и ни обещава много слънчеви дни и

...
Юли е тук и ни обещава много слънчеви дни и
Коментари Харесай

Гръцко бягство за Алекс Петканова! Красавицата плени Халкидики с дълги крака и страшен чар

Юли е тук и ни дава обещание доста слънчеви дни и даже непоносими за останалите в града хора. Не измежду тях е една от обичаните ни инфлуенсърки и моделки, Алекс Петканова, която сега краси плажовете на прилежаща Гърция.

Виж още: Работа, провалени проекти или супер страсти: Какво вещае юли за 12-е зодии?

Снимките, които тя разгласява, са от крайбрежията на полуостров Халкидики и в частност, така наречен първи ръкав, Касандра. От story-тата на Петканова виждаме, че тя се любува на вкусно изглеждащи локални специалитети, само че закачливо предизвестява, че фрагментите не са за хора на диета.

Виж още: Наталия Кобилкина със препоръки по какъв начин се резервират интимните връзки на мъжа и дамата след детето

От story-тата излиза наяве и, че Алекс е в Гърция по работа и се снима във фотосесии, което несъмнено не значи по никакъв метод, че няма да се наслаждения на синята вода, чистия плаж и вкусната храна. 

Виж още: Черният лебед: Теодора Мудева свети с грациозен тоалет на бала си

Снимките пък демонстрират, че макар че генът на Петканова е страховит и постоянно е изглеждала необикновено, даже и след раждането, тренировките, в които е ужасно поредна, са създали таялото и не просто стройно, само че и спортно.

Виж още: И Лидия брои до 12: Вижте фотоси от бала на поп-фолк певицата! Очарователна е!

Иначе неотдавна високата 184 см. Петканова разгласява фотография с една непозната, само че пък по-висока от нея хубавица. " Рядко срещам по-висока жена от мен, само че когато това се случи си е като дребен празник..срещата с това момиче ме направи същински щастлива ", написа тя под фотографията по-долу. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР