Юли е на изгрев разстояние, а с повишаването на температурите

...
Юли е на изгрев разстояние, а с повишаването на температурите
Коментари Харесай

Шик без усилие: Прегърнете лятото с дамски еспадрили

Юли е на изгрев разстояние, а с повишението на температурите е време да обновите дрешника си със стилни обувки, които съвършено улавят безгрижността и очарованието на сезона. Сложете завършек на търсенето и зарадвайте крачетата си с дамски еспадрили - въплъщение на несравним изискан без старания. А в случай че към момента се колебаете дали точно тези обувки са вашите за това лято, то в идващите редове ще ви убедим, че това е тъкмо по този начин и ще ви дадем скъпи препоръки за това по какъв начин да ги носите през идващите слънчеви дни. От съчетаването им с обичаните ви тоалети до експериментирането на разнообразни разновидности за безподобен жанр, с който да се отличавате - пригответе се да издигнете своята визия на едно ново, по-високо равнище и да прегърнете настроението и вибрациите, които обичаното лято носи със себе си!

Наистина ли еспадрилите са универсални?

са универсални обувки, които безпроблемно съчетават комфорта и стила на една дама. Тези леки и извънредно комфортни обувки се оферират в разнообразни дизайни и имат силата да прибавят нотка на нехаен изискан към вашия летен аутфит. Изберете чифт с безпристрастен цвят за максимална универсалност или експериментирайте със смели шарки и наситени нюанси, с цел да извършите излъчването си още по-запомнящо се. Независимо дали се разхождате по плажа, или сте на градинско празненство, еспадрилите постоянно са приказен избор!

Мога ли да ги съчетая елементарно с всяка визия? 

Съчетаването на обичаните еспадрили с летните находки в дрешника ви може неотложно да издигне стила ви, създавайки един пресен и по едно и също време с това настоящ външен тип. Ако желаете да изглеждате по-небрежно в всекидневието си, то помислете за композиция от макси рокля и чифт еспадрили, които да се съчетават цветово. Тази симбиоза не само предлага комфорт, само че и излъчва автентичен градски изискан. Когато става въпрос за реализиране на шикозна визия, излъчваща класа и успокоение обаче, нищо не би могло да се съпостави с комбинацията от дамски еспадрили и дънкова пола. Изберете модел от  или къси панталони с изтънчен топ и още веднъж да заложете на еспадрили за изтънчена, само че ненатрапчива визия. 

Подходящи ли са еспадрилите за всеки мотив?

Знаете ли, че еспадрилите не са само и единствено предопределени за всекидневието ни? Този тип обувки умерено биха могли да бъдат съвършеното допълнение към всяка ваша визия, без значение от мотива! Нека ви потвърдим:

- на плажа заложете на еспадрили вид сандал, които се обуват и събуват единствено с едно придвижване. Съчетайте ги със моден бански костюм, ветровито и секси парео и шапка с необятна външна страна за блестяща плажна визия.

- за градски брънч с приятели съчетайте еспадрилите със сарафан на цветя, сламена чанта и големи слънчеви очила за съвременна дневна визия, идеална за късна закуска или ранен обяд с приятелки. Определено всички погледи ще бъдат във вас! 

- ако ви предстои вечерно събитие изберете еспадрили на платформа, с цел да добавите височина и спомагателен искра към по-елегантните си тоалети и цялостната си визия. Съчетайте ги с копринена макси рокля или втален гащеризон, който акцентира извивките ви за изискана и съвременна визия.

Мога ли да опитвам с цветове и щампи?

Едва ли има жена, която не е мечтала за най-малко няколко шкафа, претъпкани с обувки! Оказва се обаче, че единствено един тип обувки, само че в разнообразни цветове и щампи, би могъл да ви позволи да придадете на летните ви тоалети характерност и да покаже вродения ви усет за мода. За задачата изберете еспадрили в неутрални нюанси като бежово или черно за типичен и повсеместен вид, който се съчетава съвършено с всяко облекло. За по-ексцентрична визия пък, може да заложите на игриви шарки и повече цвят, който ще ви издигне от масата и ще подчертае характерността на чувствената ви натура.

Ами комфортът и качеството? 

Всички знаем какъв брой значим е стилът, само че в никакъв случай не трябва да забравяме, че той върви ръка за ръка с комфорт, който в никакъв случай не трябва да се трансформира в компромис. За да вървите в свои води, потърсете еспадрили, които обезпечават незаменимо улеснение на крачетата ви през целия ден, направени са от висококачествени материали, които подсигуряват устойчивост и умерено можете да ги носите най-малко няколко сезона. 

Лятото е, с цел да се любуваме, с цел да се влюбим, с цел да не смъкваме усмивката от лицето си... Позволете си този сезон да се потопите в духа му още по-спокойни и щастливи. Експериментирайте с разнообразни тоалети, цветове и щампи, с цел да създадете своята неподражаема визия, съчетана с обичаните дамски еспадрили, която отразява вашия неповторим жанр. Не забравяйте да дадете приоритет на комфорта и качеството, до момента в който избирате своите обичани летни обувки, за да се насладите оптимално на летните дни и вечери. Лято е! Изживейте го!

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР