Юксел Караахмед, който е технически ръководител на процеса по демонтирането

...
Юксел Караахмед, който е технически ръководител на процеса по демонтирането
Коментари Харесай

Юксел Караахмед: Наблягаме на екологията

Юксел Караахмед, който е механически началник на процеса по демонтирането на стадион " Българска войска ", приказва пред медиите, като даде забавни детайлности към самата активност.

" Както виждате, в близост са ситуирани другите машини, които преработват отпадъците, с цел да има разделно събиране. Има готови типове боклуци с обозначени кодове и се натъртва на екологията, с цел да се резервира природата чиста ", стартира той.

" Има дървета, които са в непосредствена непосредственост до постройката, като има екранизация, с цел да създадем отбрана на дърветата и да ги запазим цели. Пред вас е останало само бетон ", добави техническият началник.

" Имаме период от три месеца, защото демонтажът става постепенно, с цел да има минимално замърсяване на въздуха, а по-късно има и преправяне, което лишава повече време. Придържаме се към периодите, които са ни дадени за работа. Всичко върви по проект, осведомени сме какво би трябвало да се направи. Нямаме някакви компликации или изненади. Дърветата се резервират, както и опаловката се резервира ", приключи Юксел Караахмед.

 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР