Южнокорейският производител на чипове SK Hynix избра щата Индиана за

...
Южнокорейският производител на чипове SK Hynix избра щата Индиана за
Коментари Харесай

SK Hynix ще изгради усъвършенстван завод в Индиана в тласък на самодостатъчността на чипове в САЩ

Южнокорейският производител на чипове SK Hynix избра щата Индиана за авангардно оборудване в Съединени американски щати, което ще даде огромен подтик на Усилията на администрацията на Байдън да придвижи повече от веригата за доставки на AI чипове на родна земя.

SK Hynix е водещ международен производител на чипове с памет с висока честотна лента, основни съставни елементи в графичните процесори на колоса от Силиконовата котловина Nvidia, които се употребяват за образование на системи като ChatGPT на Open AI.

Новият цех за пакетиране на SK в Индиана ще се специализира в подреждането на общоприети динамични чипове с случаен достъп за основаване на HBM такива, преди да бъдат интегрирани с графичните процесори на Nvidia, съгласно две хората са осведомени за проектите на компанията.

SK Hynix сега създава своите HBM чипове в Южна Корея. След това те се изпращат до Тайван, където се интегрират от Taiwan Semiconductor Manufacturing Company в графичните процесори на Nvidia дружно с други процесори, създаде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР