Южнокорейският поп изпълнител Джунг Джун-Юн бе задържан по обвинения, че

...
Южнокорейският поп изпълнител Джунг Джун-Юн бе задържан по обвинения, че
Коментари Харесай

Секс скандалът в Южна Корея се разраства: Арестуваха още един певец

Южнокорейският поп реализатор Джунг Джун-Юн бе арестуван по обвинявания, че скрито снимал половите си актове със свои партньорки, съобщи ДПА.

 
Съд в Сеул подреди да бъде арестуван 30-годишният артист. Джунг Джун-Юн е упрекнат, че скрито снимал 10 дами, до момента в който правел секс с тях. Той съобщи, че споделил видеоматериали и фотоси с другари в интернет. Според правосъдни източници, съществува риск обвързваните с обвиняванията против него доказателства да бъдат унищожени.
(★BREAKING) Jung Joon Young Has Been Arrested
— Koreaboo (@Koreaboo) Певецът призна виновността си на предходно правосъдно съвещание. " Извинявам се - позволих огромна и непростима неточност ", сподели той.

 
Освен посредством песните си, той стана известен и с присъединяване си в риалити шоуто " Два дни и една нощ ". След като се появиха обвиняванията против него, Джунг Джун-Юн се отдръпна от света на шоубизнеса.  
 
Друг южнокорейски поп реализатор - Сеунгри бе упрекнат, че плащал на проститутки, с цел да дават секс услуги на задгранични предприемачи, които са подготвени да влагат в неговия бизнес. Сеунгри отхвърли обвиняванията.              

A post shared by @ on Jan 27, 2019 at 11:26pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР