Южнокорейскатаполиция разпита две звезди на кей-поп музиката във връзка с

...
Южнокорейскатаполиция разпита две звезди на кей-поп музиката във връзка с
Коментари Харесай

Секс, лъжи и видео: Скандали разтърсиха корейската поп музика

Южнокорейската полиция разпита две звезди на кей-поп музиката по отношение на видеозаписи , проституция и заприказва за обезчестяване , а трети артист напусна групата си поради кавги, които раздрусаха музикалния бизнес на страната, предадоха Ройтерс и Франс прес.
 
Момчетата, които изведоха корейската поп просвета на международната сцена, са упрекнати, че  желанието им за популярност и благосъстояние надвива над морала .

 
Певецът Ли Сеун-Хюн , прочут със театралното име Сеунгри от групата " Big Bang " или като " великият Гетсби " на Южна Корея поради разточителния си жанр, е упрекнат в " полов рушвет ".
 Сеунгри (вляво) е член на К-поп групата Биг бенг Сеунгри (вляво) е член на К-поп групата „ Big Bang “Gulliver/Getty Images
Според обвиняванията, които Сеунгри отхвърля, в старанието си да притегли задгранични вложения в своя бизнес артистът е предоставял и заплащал полови услуги за чужденци, както и че е склонявал млади дами към даването на такива услуги.-->

 
" Извинявам се на нацията и на всеки, който е обиден ", сподели Ли пред публицисти. 
 
Друг артист и телевизионна звезда в Южна Корея - Джунг Джун-Юн , бе задържан и разпитван в същия полицейски сектор. Той е упрекнат, че скрито е снимал и разпространявал видеозаписи с интимни контакти с разнообразни дами. Звездата има възбрана да напуща страната, до момента в който трае следствието.
 Джунг Джун-Юн Джунг Джун-ЮнGulliver/Getty Images
Ли и Джун са членове на едни и същи групи в интернет за шерване и коментиране на видеозаписи. Двамата са се шегували по какъв начин дрогират и изнасилват свои партньорки.

 
" Порно отмъщението " по отношение на някогашна партньорка също набира известност в интернет. На корейски език то се назовава " молка " и се популяризира като зараза измежду южнокорейските мъже.
 
Трети корейски поп артист - Йон Джун-Хюн изрази скрупули за това, че е гледал в Instagram видеозапис на Джун и е писал непристойни мнения.
Yong Jun-Hyung Admits Allegation and Leaves HIGHLIGHT
— Kpoplove (@kpoplove_com) " Беше неуместно от моя страна ", сподели той и отхвърли самичък да е правил и разпространявал противозаконни записи. Той сподели, че напуща групата си " Highlight ", с цел да резервира репутацията ѝ.

 
Коментаторите от корейския шоубизнес упрекнаха мениджърите, за които се знае, че подлагат на най-строго образование младите звезди и управляват всеки аспект от живота им. Откриването на сполучлива ария и формула за танц става за сметка на морала на изпълнителя. Продуцентските сдружения прикриват проблемите, до момента в който не стане прекомерно късно. " Ако организациите не се грижат задоволително за своите звезди, в това число и посредством образование и превъзмогване на напрежението, те просто отглеждат ходещи бомби със закъснител ", споделя Ким Сун-Су - музикален коментатор.
 
Петиция до южнокорейския президент за разкритие и прекъсване на недостойните практики и кавги в развлекателната промишленост към този момент е събрала повече от 200 000 подписа.
" The victims are college students or rookie entertainers who are in their early 20s. They were invited to the parties and drawn to sexual encounters. The women had no idea they were filmed. "
Full transcript of SBS reporter Kang Kyung Yoon from
— ㅎㅈㅇ (@Netizentown) " Срам ме е, че съм била почитател на " Big Bang ", споделя Джени Юсден - учителка по британски език в Южна Корея .
 
Друга почитателка на групата – 52-годишната японка Каори Кувабара , която счита да подаде писмена молба за отговор до " Уай Джи Ентъртейнмънт ", сподели, че организацията би трябвало да даде пояснения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР