Южноафриканският вариант на коронавируса може частично да премине през защитата

...
Южноафриканският вариант на коронавируса може частично да премине през защитата
Коментари Харесай

Южноафриканският вариант на COVID може да премине през защитата на Пфайзер

Южноафриканският вид на ковид може отчасти да премине през отбраната на имунизацията на " Пфайзер-Бионтех ". Изводът е изработен в Израел на база действителни случаи, написа Ройтерс. Прави се обаче конкретизиране, че в страната разпространяването на този вариант е ниско и данните не са прецизни.

Франция ще удължи интервала сред първата и втората доза на РНК имунизациите от четири на шест седмици, разгласи здравният министър на страната. Целта е ускорение на имунизационния проект. Според здравните управляващи, наложената строга карантина към този момент дава резултат и броят на новите случаи понижава.

Увеличава се обаче общественото неодобрение - през вчерашния ден митинги имаше в Румъния, за през днешния ден са планувани в Германия.

Отвъд Океана - централата на Facebook в Калифорния, се трансформира във имунизационен център. Живеещите в региона се възползваха от тази опция.

" Тези хора би трябвало да се върнат на работа. Децата би трябвало да могат да вървят на учебно заведение. Много е значимо да е отървем от COVID-19, с цел да си върнем естествения живот. ", сподели Луиза Боада, изпълнителен шеф на здравен център.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР