Южната трибуна на стадион Локомотив в Пловдив ще бъде официално

...
Южната трибуна на стадион Локомотив в Пловдив ще бъде официално
Коментари Харесай

Официално: Локо Пд открива нова трибуна срещу ЦСКА

Южната естрада на стадион " Локомотив " в Пловдив ще бъде публично открита в идния мач сред Локомотив Пловдив и ЦСКА, оповестиха от футболния клуб.

Новият бранш към този момент има нужните АКТ 16 и Разрешение за прилагане, като на нея ще бъдат настанени както почитатели на " черно-белите ", по този начин и последователите на столичния отбор, които ще бъдат в клетката за посетители.

Дербито сред двата отбора от 12-ия кръг на Първа лига е в понеделник (2 октомври) от 20:00 часа на " Лаута ", а билетите за срещата към този момент са в продажба онлайн. Касите пред спортния комплекс ще работят в събота и неделя от 10:00 до 19:26 часа, както и в деня на мача когато в 10:00 ще отвори Каса 1, а от 16:45 до края на първото полувреме на конфликта ще работят и две спомагателни каси.

Цените на билетите са следните:

- Трибуна " Бесика " - 14 лв. (за деца от 7 до 14 години и хора над 65 години - 7 лева);

- Южна естрада - 14 лв. (за деца от 7 до 14 години и хора над 65 години - 7 лева);

- Централна естрада - 17 лв. (за деца от 7 до 14 години и хора над 65 години - 9 лева);

Билетите за почитателите на ЦСКА-София са цена от 14 лв. и ще се продават на касите на стадион „ Българска войска “ от 12:00 до 17:00 часа в събота и неделя, както и на особено обособена каса на улица „ Димитър Ризов “ след 16:00 часа в деня на мача.

Привържениците на " алените " ще влизат на стадиона откъм бул. „ Освобождение “, а входът за почитателите на Локомотив, които ще бъдат на Южната естрада, ще бъде от едната страна на новоизграждащата се естрада „ Спортклуб “.

От Локомотив прецизират, че особено за този мач абонаментните карти за естрада " Бесика " ще важат и за Южната естрада.

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лв..

Всеки последовател, който посети срещата, ще би трябвало да носи своята персонална карта, която ще му бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР