Южна Корея се присъедини към санкциите на САЩ срещу Руската

...
Южна Корея се присъедини към санкциите на САЩ срещу Руската
Коментари Харесай

Напук на санкциите корейските и китайските автомобили остават в Русия

Южна Корея се причисли към глобите на Съединени американски щати против Руската федерация, само че беше направено изключение за избрани категории артикули. Това оповестиха от Министерството на търговията, промишлеността и енергетиката на Южна Корея.

Въпросът беше координиран с Бюрото по индустрия и сигурност на Съединени американски щати и вследствие на това корейските коли, електроника и домашен уреди ще продължат да се доставят до Русия без ограничавания.

Доставките на съставни елементи за съветските заводи също няма да бъдат наранени. Това е значима вест, като се има поради, че заводът в Санкт Петербург, който създава модели на Hyundai и Kia, към този момент е затворен. Според проекта производството би трябвало да бъде обновено на 9 март.

В момента единствено корейски и китайски марки не престават да се доставят на съветския авто пазар, а съвсем всички марки от Европа, Съединени американски щати и Япония оповестиха прекъсване на доставките на коли и краткотрайно прекъсване на заводите си в Русия.

От страна на китайските марки има потвърждения, че доставките не престават по проект. Такива изказвания направиха марките Chery и Geely. Те обаче също имат компликации: всички цени изчезнаха от формалните уеб сайтове. Това евентуално се дължи на внезапните промени в лихвите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР