Южени Бушар е една от най-красивите тенисистки, а желаещите да

...
Южени Бушар е една от най-красивите тенисистки, а желаещите да
Коментари Харесай

Бушар на среща с фен, за да нахрани медици

Южени Бушар е една от най-красивите тенисистки, а искащите да излязат на среща с нея сигурно са стотици.

Само че тази привилегия печели най-щедрият. Неговото име е Боб и ще се види с Бушар, когато бъдат анулирани ограниченията за обществена изолираност. От своя страна той ще би трябвало да заплати 3 800 паунда.

Снимка: Instagram

Не, те няма да отидат при финалистката от " Уимбълдън " през 2014 година Средствата са за храна на медицинските служащи в болничното заведение, наоколо до жилището на Бушар.

В онлайн видео чат с журналиста Али Лафос, Бушар одобри предизвикването да се види с напористия Боб. Той в началото предложи единствено 400 паунда, само че сумата бързо набъбна.

От своя страна тенисистката от Канада " завоюва " за благотворителната идея още 800 $, откакто даде обещание на срещата да приказва с английски акцент.
Бушар извърши обещанието. Излезе на " сляпа " среща с почитател Канадската тенисистка загуби залог в Туитър
Това не е първият път, в който привлекателната Южени излиза на среща с обожател. През 2017 година тя се видя два пъти с Джон - нейн почитател, от който загуби залог на финала на " Супербоул ".

Преди седмица Бушар се оплака в обществените мрежи, че няма другар и скучае у дома. Нейният сътрудник Ник Кирьос на смешка предложи услугите си.
Бушар си търси гадже за карантината, Кириос се отзова "Ник, позволи казуса ", пишат почитателите на канадката
bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 676 1 31 71 Света 1 866 654 14 397 115 269 434 054 Заразени* Нови Починали България 676 1 31 Света 1 866 654 14 397 115 269
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР