Йозеф Фрицъл е чудовище, което никога няма да бъде допуснато

...
Йозеф Фрицъл е чудовище, което никога няма да бъде допуснато
Коментари Харесай

Йозеф Фрицъл никога няма да бъде допуснат в Обединеното кралство, тъй като министърът на вътрешните работи критикува мечтата на чудовището за кръвосмешение

Йозеф Фрицъл е " страшилище ", което в никакъв случай няма да бъде позволено в Обединеното кралство, с цел да реализира фантазията си, споделя вътрешният министър.

Джеймс Клевърли изрично сподели, че всеки опит на австрийския полов нарушител да пристигна в Обединеното кралство ще бъде отритнат. Фрицъл беше приказвал за желанието си да „ скита свободно “ в Шотландските планини, в случай че бъде освободен от пандиза.

Фрицъл, който в този момент е на 88 години и има деменция, беше затворен през 2009 година, тъй като държа щерка си Елизабет в плен за 24 години в мазето на дома си в Амщетен, на към 80 благи западно от австрийската столица Виена.

През годините той неведнъж изнасилва личната си щерка и роди седем деца с нея. Той беше наказан на пожизнен затвор без опция за условно освобождение в продължение на 15 години и сега се намира в пандиза Щайн.

Според последния психиатричен отчет беше постановено, че Фрицъл към този момент не съставлява опасност за публичната сигурност, и той сподели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР