YouTube Майстор Караджов от Бригада Нов дом“ организира сватба-изненада за приятелката

...
YouTube
Майстор Караджов от Бригада Нов дом“ организира сватба-изненада за приятелката
Коментари Харесай

Влади Караджов направи нечувана до сега изненада на приятелката си

 YouTube Майстор Караджов от " Бригада Нов дом “ провежда сватба-изненада за приятелката си Цвети Димитрова. Днес в YouTube се появи видео от радостното събитие, а ето и описа на самата младоженка.

" Изненада! Мислите си, че знаете какво е изненада? Ми не. Не знаете. Аз най-малко не знаех.

За тези, на които не им се чете, омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах младоженка, споделих " ДА " и се целунахме. Но не и ненадейно. Това е в резюме.

Дългата история: Ами, нали е пандемия. Дана и Коцето (кумовете) не могат да си дойдат това лято. После нямаше къде. После имаше 100 други неща. Влади предложи преди време да подпишем в Общината и след това, когато можем, да има женитба.

След консултация с астролог му предложих 18-ти март, тъй като била най-най-най подобаваща, а той подскочи като жилнат. Врачки били. Отряза ме злокобно, аз пък се фръцнах. Скандалче-две и тематиката завърши. До оня ден.

Отидох на фотоси. Работен ден като всички други... И внезапно влизат феите... И споделиха, каквото имат да споделят.

Ами не знаех какво е да си в ступор. И да си като циментиран. И да ти бие бясно сърцето... А да не мърдаш. Не го асимилираш. Имам малко RAM. Очевидно!

ТОЙ беше измислил всичко. А ТЕ са му помогнали да стане действителност...

А аз не знаех къде се намирам!

Не можех да допускам какво е направил за мен... Само и единствено да ме изненада! Все бях чувала за изненади, само че за сватба-изненада – не бях.

Много значими хора са взели участие в заговора, повече от месец! А той играел спектакъл...

Севда и Никола застанаха до нас. Пред госпожа Фандъкова казахме " ДА ". За мен беше чест!

Космическа признателност към всички забъркани!

Каквото и да кажа няма да е задоволително мощно, с цел да се приближи като чувство до релнотото прекарване. Това, което ми се случи, беше отвяващо, зашеметяващо, ултраумопомрачаващо.

И го обичам. Много ", написа брачната половинка на Караджов в обществените мрежи. 

Предложението за брак идва изненадващо, когато са на морето. Всичко е импровизация и Влади Караджов прави пръстен от цвете. В началото даже Цветелина не има вяра, че предлагането е съществено. Двамата възнамеряват женитба, само че поради пандемията тя е отсрочена в бъдещето.

От предходните си връзки Цвети има щерка, а Влади – наследник.

" Той си откри майстора, че има човек, който работи повече от него “ – показа Цвети през септември в " Тази събота и неделя ".

" Реално видяно, Цвети ми е била фантазия цялостен живот. Красива, руса, работи повече от мен “ – добави Влади Караджов в същото предаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР