Йорданската принцеса Иман се омъжи за своя партньор финансиста от

...
Йорданската принцеса Иман се омъжи за своя партньор финансиста от
Коментари Харесай

Йорданската принцеса Иман се омъжи за финансист от Ню Йорк на пищна церемония

Йорданската принцеса Иман се омъжи за своя сътрудник финансиста от Ню Йорк Джамил Александър Термиотис на обилна гала в Аман през вчерашния ден.  25-годишната принцеса Иман е второто дете и най-голямата щерка на 51-годишната кралица Рания и 60-годишния крал Абдула II.

Миналия юли беше оповестено, че принцеса Иман е сгодена за родения във Венецуела Джамил, който е две години по-възрастен от принцесата и работи като ръководещ сътрудник във фонд за рисков капитал, основан в Ню Йорк.

Булка бе избрала рокля на Dior по поръчка за огромния си ден, с красиви дантелени елементи по корсажа и ръкавите и носеше диамантената тиара на майка си. Кралица Рания за първи път носи своята диамантена тиара за величествен държавен прием, проведен от кралицата и херцога на Единбург в замъка Уиндзор през 2001 година Тя я носи още веднъж за портрет същата година.

Кралица Рания беше елегантна в розова рокля и блестящи диамантени бижута.

25-годишната младоженка беше изпратена до олтара от по-големия си брат, престолонаследника принц Хюсеин, който също разгласи годежа си в края на предходната година. Той би трябвало да се ожени за Ражва Ал-Саиф на 1 юни тази година.

Мястото беше украсено със зашеметяващи бели цъфнали дървета, до момента в който гостите следиха по какъв начин двойката си разменя пръстените. На фотосите, направени по време на церемонията, двамата сияеха от наслада и мъчно сдържаха вълнението си от огромния си ден.

Сватбата се състоя едвам през вчерашния ден, само че празненствата в действителност започнаха предходната седмица, когато кралица Рания беше хазаин на обичайно празненство за щерка си.

Булката беше облече бродирана бяла рокля от Reema Dahbour, йорданско-палестински фешън дизайнер, която съчета с колана, който кралица Рания носеше за личната си женитба с крал Абдула II през 1993 година

На фотоси, оповестени от събитието, принцеса Иман изглеждаше елегантна в бялата рокля.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР