Йорданка Христова най-накрая се събра с Лили Иванова и двете

...
Йорданка Христова най-накрая се събра с Лили Иванова и двете
Коментари Харесай

Йорданка Христова и Лили Иванова на почивка в Турция

Йорданка Христова най-сетне се събра с Лили Иванова и двете даже отпътуваха на отмора в Турция, откъдето скоро се върнаха, написа уеб сайтът Клюки.бг.

Лили Иванова обаче не е примата на естрадата, а сестрата на певицата и адашка на колежката ѝ, с която Данчето не е в най-перфектните връзки.

Каката на Йорданка от 30 години живее в Калифорния, а от три не се беше виждала със сестра си.

Съвпадението на имената на родственицата на Данчето и нейната колежка Иванова основава куп куриозни обстановки.

Сестрата на Христова от дълго време се открива оттатък океана, където изкарва прехраната си като здравен служащ. Иванова от десетилетия се е устроила в Съединени американски щати с цялото си семейство и няма никакви планове да се връща в България. Лили е с две години по-голяма от певицата и през 2021 година чества 80-годишен празник.

Сега сестрата на Йорданка Христова ще остане в София още няколко седмици, а по-късно отлита още веднъж за Америка.

Двете сестри имат доста мощна връзка и макар голямото разстояние до момента постоянно намират метод да се видят най-малко един път в годината.

Пандемията обаче нарушава традицията. Предпоследната им среща беше преди три години, когато певицата направи огромен независим концерт „ Моят път “ в зала 1 на НДК, а сестра ѝ си пристигна особено за спектакъла от Америка.

И въпреки каката да няма гласовите данни на Данчето, познава музикалния отрасъл в елементи, тъй като е директен очевидец на ранните триумфи на Христова.

Години наред е неин импресарио, един от първите на частна процедура в ранните години на соца.

Става и неин водач, води договаряния с Импресарска организация и Концертна дирекция. Именно Лили е причина Данчето да изгрее на огромната сцена.

Голямата сестра вижда преди време плакат за прослушване на млади гении и я навива да се яви на прослушването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР