Йордан Йовчев и Никол Станкулова са последните звезди, които затварят

...
Йордан Йовчев и Никол Станкулова са последните звезди, които затварят
Коментари Харесай

Йордан Йовчев и Никол Станкулова се включват в звездната селекция на Sofia Open

Йордан Йовчев и Никол Станкулова са последните звезди, които затварят селекцията от посланици на шампионата по тенис в българската столица Sofia Open 2023.

Станкулова ще дебютира в тази роля. Чаровната дама продължава традицията телевизия NOVA да има своя специфичен дипломат.

В особено видео преди Sofia Open 2023 синоптичката направи прогноза за идната конкуренция, изрази вълнението си и увери, че сигурно ще следи с интерес по какъв начин международните тенис звезди се конкурират по пътя към трофея в София до 11 ноември.

Легендарният български гимнастик, шесткратен участник и притежател на четири медала от Летни олимпийски игри Йордан Йовчев и тази година продължава да бъде дипломат на шампионата Sofia Open 2023. Четирикратният международен първенец по спортна гимнастика е ревнив обожател на тениса.

С това публично приключи селекцията на звездния тим посланици на Sofia Open 2023 като в нея влизат още Цветана Пиронкова, Поли Генова, Маги Джанаварова, Юлиан Вергов и Ненчо Балабанов.

В първите три дни (4,5,6 ноември) на конкуренцията мачовете ще бъдат зала „ София “, а от 7 до 11 ноември срещите ще се играят в „ Арена София “.

Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg в цялата страна, както и в партньорската мрежа в цяла България:

– на касата на „ Арена София “
– в билетния център на НДК
– на касата с удължено работно време в The Mall в София
– в бензиностанции OMV
– Всички книжарници Orange
– Технополис
– Usit Colours
– Български пощи
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР