Йордан Лечков се срещна с актуалния футболен герой на Русия

...
Йордан Лечков се срещна с актуалния футболен герой на Русия
Коментари Харесай

Лечков на среща с Черчесов

Йордан Лечков се срещна с настоящия футболен воин на Русия – националния селекционер Станислав Черчесов. Четвъртфиналистът от Мондиал 2018 е непосредствен другар на мениджъра Мирчо Димитров, който е с най-силни позиции от родните сътрудници на локалния пазар.
Именно той е инициирал срещата на двете звезди.
Лечков, който е и първи вицепрезидент на БФС, е на частна аудиенция в съветската столица. Легендарният български халф игра през юни дружно с Христо Сткоичков в Световен тим в известния шампионат „ Купата на легендите “, събрал десетки звезди на най-великата игра, завършили с кариерите си на терена в края на 90-те години и началото на века.
По време на международното състезание съветският треньор няколко пъти беседва по телефона и с Христо Стоичков, който бе командирован за близо 50 дни да отразява мондиала за америганския тв колос „ Унивижън “. Двамата се обръщаха един към различен с „ Генерал “ и „ Маршал “. На обяда Черчесов описа за случките си с Камата, който бе капитан на отбора на международните звезди през юни. Тогава той получил сериозна поддръжка в сложен миг от Стоичков.
Причината – Черчесов започва мондиала като един от най-мразените руснаци. Предричаха му три загуби в групата от Саудитска Арабия, Уругвай и Египет. А след триумфа на Испания на осминафинала и отпадането с дузпи по-късно от Хърватия той е със статут на народен воин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР