Йордан Григоров, обвинен в убийството на майка си, извършено на

...
Йордан Григоров, обвинен в убийството на майка си, извършено на
Коментари Харесай

Мъжът, убил майка си в Съдийски, не е обжалва мярката си, остава в ареста

Йордан Григоров, упрекнат в убийството на майка си, осъществено на терасата в жилището им, остава дефинитивно в ареста. Днес стана ясно, че Григоров не е обжалвал мярката си за неотклонение „ задържане под стража ” пред Апелативен съд Пловдив. Само преди дни окръжните магистрати почетоха настояването на обвиняването и оставиха в ареста Григоров. Според арбитър Славка Димитрова доказателствата сочат, че 31-годишният мъж е направил закононарушението и има заплаха да извърши друго такова, в случай че бъде пуснат от ареста.
Прочетете още

Припомняме, че TrafficNews заяви първи за смърттана на уважаваната 54-годишна Тодорка Вакрилова. Смъртта на дамата бе настъпила след напън на гръдния панер и гърлото, което значи, че  евентуално е била удушена.  Полицията разследваше мистериозната гибел й гибел, откакто Тодорка бе открита мъртва на терасата в жилището си в квартал " Съдийски ". На място бяха пристигнали полицейски и медицински екипи, като при първичния оглед не са били открити следи от принуждение.

По-късно е била извършена тройна съдебномедицинска експертиза, съгласно чието умозаключение, умрялата е имала кръвонасядания в региона на шията и охлузвания.

При последвалите дейности по следствието е открито, че синът на потърпевшата жена е направил убийството. Експертната информация също изрично е удостоверила, че гибелта на Вакрилова е породена от обвинения. На 15-ти март той е бил изпратен на обзор в психиатрията, само че на този стадий още не е подготвена експертизата му поради късия период.

Според съседи дамата е била доста добра, витална, усмихната и работлива. Синът й Григоров има висше обучение и бил  чиновник на Агенцията по заетостта, работил е  в транспортна компания и сега е шеф на компания " GBS 21 ".  Той не е бил отзивчив човек. Според наблюдаващия прокурор  по делото Григоров е имал предишно психологично заболяване, със затихвания и извършени лекувания.

По думите на обвиняването 31-годишният мъж  признал за убийството пред служителите на реда и е обяснил механизма на закононарушението.

„ Поводът за убийството е някак доста малозначителен, образно всичко зависи от неговата настройка и психическото му положение. Има разнообразни показания по делото, фрапиращи спорове в предишното  на този стадий не са открити. ” Това разясни пред медиите и Борис Михов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР