Йонислав Йотов, по-познат като Тото от група СкандаУ“ отдавна премина

...
Йонислав Йотов, по-познат като Тото от група СкандаУ“ отдавна премина
Коментари Харесай

Тото от „СкандаУ“ заведе семейството си на пикник с ретро автомобил

Йонислав Йотов, по-познат като Тото от група „ СкандаУ “ от дълго време мина бурните си години и сега се любува на щастливи мигове с огромното си семейство. Преди към 3 месеца двамата станаха родители още веднъж, този път на момиченце, като преди този момент те съумяха да запазят 9 месеца бременността на Кристин в цялостна поверителност. Всички почитатели схванаха за това от обществените мрежи едвам когато бебето се появи на бял свят.

Виж още:  Животинските щампи отново са на мода: Папи Ханс се пусна в леопардово сетче

Блондинката напълно се е отдала на майчинството си и желае да му се наслаждения оптимално. Самата тя написа, че всичко друго може да изчака, тъй като в този момент това ѝ е приоритет.

Виж още: След разочарованието идва време за благополучие: Разделиха ли се Джулката и Теодор!

Щастливото семейство пусна фрагменти техни фамилни фрагменти с ретро гъзарски автомобил, който несъмнено може да бъде част от нов видеоклип към някое бъдещо парче на рап изпълнителя. При всички случаи возилото е топ попадение.

Явно Тото е завел с якото возило домочадието на пикник в гората, защото малко по-късно разгласява и следния кадър, на който към този момент се вижда цялото семейство:

Изображение: https://www.instagram.com/krpetrinska/, https://www.instagram.com/yonislavyotov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР