Йоханесбург — След като инвестира повече от 1 милиард долара

...
Йоханесбург — След като инвестира повече от 1 милиард долара
Коментари Харесай

Защо военното изтегляне от Нигер е „опустошителен удар“ за САЩ и вероятно победа за Русия

Йоханесбург — След като влага повече от 1 милиард $ в Нигер за десетилетие, американската войска се съгласи да изтегли своите повече от 1000 сили от западноафриканската нация през идващите няколко месеца. Това не беше ход, който Съединени американски щати се надяваха да създадат, и чиновници споделиха на CBS News, че ще бъде сериозен удар върху напъните на Съединени американски щати за битка с тероризма в район, за който е известно, че съставлява редица огромни и възходящи закани.

Нигер е страна без изход на море, заобиколена от някои нестабилни съседи, където локалните милиции са обединили сили с интернационалните терористични организации, в това число Ал Кайда и ISIS. унищожителен удар, както за нашите районни старания за битка с тероризма, по този начин и за цялостния мир в района в бъдеще. "

боен прелом през юли 2023 година, водачите на Нигер дадоха да се разбере в разнообразни полемики с публични лица на Съединени американски щати, че не се интересуват от напъните на Съединени американски щати за оказват помощ да насочат страната по пътя към нови демократични избори и вме...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР