Йоанна Драгнева има силно колеблива кариера като певица и още

...
Йоанна Драгнева има силно колеблива кариера като певица и още
Коментари Харесай

Йоанна Драгнева се напъна да става кмет

Йоанна Драгнева има мощно неуверена кариера като певица и още по-съмнителна – като тв водеща, само че пък няма граници за нейната упоритост в региона на политиката. След като изкара няколко години като общински консултант в столицата, тя към този момент се гласи и за кмет на една от общините в центъра на София – „ Оборище ”. На идните локални избори ще бъде издигната кандидатурата й като претендент за кмет . Това заяви самата Йоанна посредством обществените мрежи. Блондинката твърди, че няма обещания, само че има опит.

„ Приех поддръжката и номинацията да вземам участие в предизборната конкуренция като претендент за кмет на „ Оборище “ от ГЕРБ-СДС. Това е моят регион, на моето семейство, на моите родители, на моите деца, другари, учители, на старите съседи и на новите съкварталци. Готова съм да бъда част от идеята „ Оборище “. Последните 4 години на безхаберно ръководство в региона доведоха до неговото съсипване. Не съм съгласна, не го одобрявам. Нямам обещания, имам опит, решения и екип . Зная, че като общественост можем да реализираме това, което желаеме и имам вяра в общата ни мощ да променим нашия регион за нас и за децата ни ”, написа Йоанна.

Шансовете й да завоюва обаче са минимални, считат в квартала. По традиция, от години „ Оборище ” е територия на „ Демократична България ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР