Йоана Константинова се класира за втория кръг на сингъл при

...
Йоана Константинова се класира за втория кръг на сингъл при
Коментари Харесай

Шест българчета се класираха за втория кръг на сингъл и втория кръг на двойки на Еди Хер

Йоана Константинова се класира за втория кръг на сингъл при девойките на шампионата на клей „ Еди Хер “ в Бредънтън, Флорида (САЩ) – едно от най-силните и влиятелни надпревари по тенис за възрастовите групи от 12 до 18 година Надпреварата за юноши и девойки до 18 година от категория J300 на ITF .

Константинова направи поврат и се наложи с 1:6, 7:5, 6:4 над Виктория Луиза Барос от Бразилия. Така Йоана Константинова се причисли във втория кръг на сингъл към Росица Денчева, Елизера Янева и Ива Иванова при девойките и Илиян Радулов и Иван Иванов при юношите.

Във втория кръг Константинова ще играе против втората сложена Ива Йович от Съединени американски щати .

Поставената под №8 Ива Иванова ще играе против Акаша Урхобо от Съединени американски щати .

№11 в схемата Елизара Янева ще играе против Анастасия Фирман от Украйна .

Поставената под №12 при девойките Росица Денчева ще играе против Хания Аман Минхас от Пакистан .

Поставеният под №2 на сингъл при юношите Илиян Радулов ще играе против Хю Уинтър от Австралия.

Иван Иванов ще играе против №9 в схемата Ласе Поертнер от Германия.

Българчетата започнаха ужасно и в шампионата на двойки.

Европейските шампионки на двойки за девойки до 16 година Росица Денчева и Елизара Янева , сложени под №3 в схемата, победиха Теа Фродин и Тейлър Гьотц от Съединени американски щати с 6:1, 6:3.

Поставените под №2 Ива Иванова и Алиса Октябрева от Русия отстраниха Виктория Барос от Бразилия и Елиджа Инисан от Франция с 6:4, 7:6(4).

Йоана Константинова и Теодора Костович от Сърбия, сложени под №5, се постановиха над Ариана Аназагасти-Пурсу от Съединени американски щати и Лаура Брункел от Дания с 6:3, 7:5.

Поставените под №1 при юношите Илиян Радулов и Родриго Пачеко Мендес победиха Мигел Тобон от Колумбия и Максимо Зейтун от Аржентина със 7:6(2), 6:4.

Иван Иванов и Якопо Васами от Италия се постановиха над Танафат Боосаравонгсе от Тайланд и Бернардо Меса от Испания с 6:2, 6:3.

Александър Василев и Хенри Бернет от Швейцария отстъпиха трагично на американците Ноа Джонстън и Бенджамин Уилверт с 6:1, 4:6, 8-10.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР