Йоана Константинова се класира за втория кръг на сингъл при

...
Йоана Константинова се класира за втория кръг на сингъл при
Коментари Харесай

Шест българчета се класираха за втория кръг на сингъл и втория кръг на двойки на тенис турнира Еди Хер

Йоана Константинова се класира за втория кръг на сингъл при девойките на шампионата на клей " Еди Хер " в Бредънтън, Флорида (САЩ) - едно от най-силните и влиятелни надпревари по тенис за възрастовите групи от 12 до 18 година Надпреварата за юноши и девойки до 18 година е от категория J300 на ITF.

Константинова направи поврат и се наложи с 1:6, 7:5, 6:4 над Виктория Луиза Барос от Бразилия. Така нашето момиче се причисли във втория кръг на сингъл към Росица Денчева, Елизара Янева и Ива Иванова при девойките и Илиян Радулов и Иван Иванов при юношите.

Във втория кръг Йоана ще играе против втората сложена Ива Йович от Съединени американски щати, поставената под №8 Ива Иванова ще се изправи против Акаша Урхобо от Съединени американски щати, №11 в схемата Елизара Янева ще срещне Анастасия Фирман от Украйна, а 12-ата в схемата Росица Денчева ще премери сили с Хания Аман Минхас от Пакистан.

При юношите поставеният под №2 Илиян Радулов, който през вчерашния ден надигра в два сета Бенджамин Спаркс от Съединени американски щати, във втория кръг ще срещне австралиеца Хю Уинтър, до момента в който Иван Иванов ще играе против №9 в схемата Ласе Поертнер от Германия.



В шампионата на двойки българите също стартираха сполучливо, като европейските шампионки на двойки за девойки до 16 година и сложени под №3 в схемата Росица Денчева и Елизара Янева победиха Теа Фродин и Тейлър Гьотц от Съединени американски щати с 6:1, 6:3

Вторите сложени Ива Иванова и Алиса Октябрева от Русия отстраниха Виктория Барос от Бразилия и Елиджа Инисан от Франция с 6:4, 7:6(4).

Йоана Константинова и Теодора Костович от Сърбия, сложени под №5 в схемата, се постановиха над Ариана Аназагасти-Пурсу от Съединени американски щати и Лаура Брункел от Дания с 6:3, 7:5.

При юношите водачите в схемата Илиян Радулов и Родриго Пачеко Мендес победиха Мигел Тобон от Колумбия и Максимо Зейтун от Аржентина със 7:6(2), 6:4.

Иван Иванов и Якопо Васами от Италия се оправиха с Танафат Боосаравонгсе от Тайланд и Бернардо Меса от Испания с 6:2, 6:3, а Александър Василев и Хенри Бернет от Швейцария отстъпиха трагично на американците Ноа Джонстън и Бенджамин Уилверт с 6:1, 4:6, 8-10.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР