Йоахим Льов получи вот на доверие от управата на Германския

...
Йоахим Льов получи вот на доверие от управата на Германския
Коментари Харесай

Йоахим Льов получи вот на доверие

Йоахим Льов получи избор на доверие от управата на Германския футболен съюз, откакто селекционерът на Бундестима беше подложен напрегнат поради сериозните рецензии след провалянето с 0:6 от Испания в Лигата на нациите през предишния месец.

Изпълкомът на централата заседава през днешния ден онлайн, а след срещата шефът на националните тимове Оливер Бирхоф изрази поддръжката си към Льов и измененията, които експертът предприе през последните две години. Бирхоф акцентира, че Маншафтът е извършил трите си съществени цели - класиране за финалите на Европейското състезание, опазване на мястото си в първа урна за международните квалификации, както и на позицията си елитната дивизия на Лигата на нациите.

" Тези три съществени задания бяха изпълнени. За 2021 година желаеме да създадем мощно Европейско състезание, да преминем сполучливо през международните квалификации и да продължим с развиването на тима. Убеден съм, че Льов ще се оправи с всичко. Напълно имам вяра в това ", сподели Бирхоф.

Льов води Германия от рекордните 14 години, като през 2014 година изведе тима до международната купа. Но в последните три шампионати - Мондиал 2018 и двете последвали издания на Лигата на нациите, Бундестимът отпадна в груповата фаза.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР