Yettel посрещна новите участници в тазгодишното издание на програмата за

...
Yettel посрещна новите участници в тазгодишното издание на програмата за
Коментари Харесай

Yettel посрещна новите участници в деветото издание на програмата Рамо до рамо

Yettel посрещна новите участници в тазгодишното издание на програмата за хора с разнообразни благоприятни условия „ Рамо до рамо “. Вече девет години тя дава опция на хора със специфични потребности да натрупат опит в корпоративна среда, като по този метод подкрепя тяхното професионално развиване и обществена интеграция. 

„ Тази година в програмата аплайваха общо 166 души, което е четири пъти повече спрямо предходната година. Това освен демонстрира желанието на хората със специфични потребности да намерят своя професионален път и да бъдат потребни, само че и потребността бизнесът да отвори вратите си за тях и да им помогне да разпрострат своя капацитет. Затова не стопираме да обменяме своя опит и с други компании, които също като нас имат вяра, че всеки заслужава еднакъв късмет и са подготвени да работят в тази посока. “ разяснява Галина Чулева, основен шеф „ Управление на хора и просвета “ в телекома.

Част от тазгодишното издание на програмата ще бъдат четирима души, които през идващите две години ще работят по съответни планове в отдели като „ Въвеждане на пазара “, „ Управление на планове “, „ Хора и просвета “ и „ Корпоративна политика “. 

Предстои всеки от тях да мине през профилирано въвеждане в работния развой. През цялото време те ще имат до себе си персонален наставник – чиновници на Yettel, минали през особено образование и готови да одобряват хората с разнообразни благоприятни условия в своите екипи. Едновременно с това, могат да разчитат на психическа поддръжка от корпоративния психолог на компанията. Част от участниците ще работят изцяло отдалечено – опция, която „ Рамо до рамо “ дава за трета година. 

Общо 38 души са взели участие в програмата от старта ѝ през 2015 година до през днешния ден. Дългогодишен сътрудник е неправителствената организация Jamba, която от години работи за обезпечаването на равни благоприятни условия за хората със специфични потребности. Нейният екип дава отговор за предварителния асортимент на претендентите, популяризирането на програмата измежду евентуални участници, както и за образованието на ръководителите и екипите в Yettel, които са част от програмата.

Броени дни преди да посрещне новите участници, „ Рамо до рамо “ взе първо място в категорията „ Бизнес организация “ на годишните награди за добротворчество и положителна смяна „ Агент на смяната “, проведени от фондация Social Future. 

През ноември програмата завоюва самопризнание и от националните награди на Съвета на дамите в бизнеса в България за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване, а през септември бе отличена от международната организация Top Employers Institute, като ще бъде показана в нейната онлайн библиотека с най-хубави практики от целия свят.

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР