Йерусалим. Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов участва в Международен

...
Йерусалим. Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов участва в Международен
Коментари Харесай

Заместник-министър Стефан Балабанов участва в Международен форум по въпросите на противодействието на тероризма в Израел

Йерусалим. Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов взе участие в Международен конгрес по въпросите на противодействието на тероризма в Израел. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Международният конгрес се организира от 12 до 14 юни 2018 година в Йерусалим. Целта е сливане на напъните на разнообразни страни в противодействието и предварителната защита на терористични закани, повишение на киберсигурността, битката с радикализацията и други настоящи провокации за интернационалната сигурност. Предстои да бъде подписана и взаимна декларация на страните, участващи в срещата, за възстановяване и усилване на взаимоотношението им в посочените области.
В рамките на форума заместник-министър Балабанов организира двустранни диалози с Гилад Ердан, министър на публичната сигурност на Израел, и Кирстен Нилсен, държавен секретар за вътрешната сигурност на Съединени американски щати.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР