ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Когато администрацията на Байдън наложи санкции този

...
ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Когато администрацията на Байдън наложи санкции този
Коментари Харесай

Онлайн акции за набиране на средства за насилствени заселници от Западния бряг събраха хиляди, въпреки международните санкции

ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Когато администрацията на Байдън наложи наказания този месец против израелския преселник Йинон Леви за хипотетично нахлуване над палестински цивилни в окупирания Западен бряг, неговите поддръжници бързо влезе в деяние.

В рамките на дни онлайн акция за набиране на средства събра над $140 000 за Леви и неговия неоторизиран пост за заселници от над 3000 донори по целия свят. Сега тези дарения може да слагат донорите, уеб страниците за групово финансиране, дружно с компаниите за финансови услуги, които обработват техните заплащания, на риск от санкции за нарушение на глобите на Съединени американски щати.

„ Това даже не е близко, “ сподели Брит Мосман, някогашен юрист в Службата за надзор на задграничните активи, държавната организация на Съединени американски щати, която постанова глобите.

Тя сподели, че всеки американец, който подарява пари на глобен човек или група, се излага на риск. „ Това е много просто използване на възбраните на глобите “, сподели тя.

Леви е измежду седемте твърдолинейни за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР