Йеменските бунтовници хуси, подкрепяни от Иран, предупреждават в петък, че

...
Йеменските бунтовници хуси, подкрепяни от Иран, предупреждават в петък, че
Коментари Харесай

Йеменските бунтовници хуси обещават, че съвместните въздушни удари на САЩ и Обединеното кралство „няма да останат без отговор или ненаказани“

Йеменските бунтовници хуси, подкрепяни от Иран, предизвестяват в петък, че серия от взаимни въздушни удари, осъществени против тях от Американските и английските военни „ няма да останат без отговор или ненаказани “.

Военният представител на Хусите Бриг. Генерал Яхя Сари издаде опасността в запис, до момента в който заместник-министърът на външните работи на бунтовническата група Хюсеин ал-Ези добави, че „ Америка и Англия безспорно ще би трябвало да се приготвят да платят висока цена и да понесат всички тежки последствия от тази крещяща експанзия “, съгласно пред Асошиейтед прес.

Сари добави, че ударите по райони на Йемен под техен надзор са умъртвили петима и ранили шестима от военните сили на Хусите.

Обединеното кралство сподели, че ударите са блъснали място в Бани, за което се допуска, че е употребявано от хусите за изстрелване на дронове, и летище в Абс, употребявано за изстрелване на крилати ракети и дронове, оповестява АП.

 

Самолет излетява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР