Явор Бахаров, на когото се размина затвора по-рано през годината,

...
Явор Бахаров, на когото се размина затвора по-рано през годината,
Коментари Харесай

Обрат! Явор Бахаров нов човек, търси опрощение

Явор Бахаров, на който се размина пандиза по-рано през годината, даде обещание да си вземе записка и да стане нов човек, и очевидно го е извършил. Актьорът е посетил манастир след следващото зрелище на хитовия театър " Отчаяни съпрузи " в компанията на сътрудниците си Бойко Кръстанов и Даниел Пеев-Дънди. В обществените мрежи братът на Захари Бахаров разгласява и фотоси от светата обител, на които театралничи дружно със своите театрални сътрудници.

Феновете на младия, само че звезден артист, съумяха за негативно време да наводнят с мнения обществените мрежи, написа bgdnes.bg. Повечето от тях гласят, че обичаният на актрисата Рая Пеева неслучайно е посетил манастир.

" Там несъмнено се е помолил Бог да го избави от неговите зависимости ", позволяват поклонниците на гения му.

Още преди време Явор Бахаров бе наименуван с право " неприятното момче на българското кино ". Основание на медиите да му лепнат този етикет даде делото против него, заведено поради потребление на неразрешени вещества. То завърши неотдавна без ефикасна неоправдателна присъда поради шофиране в нетрезво положение.

35-годишният артист очевидно е решил да се кротне с Божията помощ, тъй като свадите, в които се свързва името му, не са малко.

Преди години " неприятното момче " на родното седмо изкуство бе закопчано след скандал в региона на столичните улици " Паренсов " и " Раковски ". Тогава се твърдеше импровизирано, че до свадата се стигнало, откакто Явор срещнал там някогашната си обичана и новото й гадже. След 72 часа престой в ареста Бахаров се призна за отговорен и му се размина с пробация.

Явор Бахаров не е единствената арт звезда у нас, която се стреми да се поправи благодарение на религията. Поп артистът Миро също призна, че протестантските църкви му помогнали доста да се отърве от зависимостта от алкохола.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР