Явно съм неудобен на господин Златев, било то Валентин, било

...
Явно съм неудобен на господин Златев, било то Валентин, било
Коментари Харесай

Кметът на Ботевград: Структурата на ГЕРБ в Ботевград е отдадена на концесия на Валентин Златев

Явно съм неуместен на господин Златев, било то Валентин, било то Васил. Учудвам се, че те са опрели до облагата от един Водноелектрическа централа. Когато публичният интерес е заплашен, частният би трябвало да отстъпи'', това съобщи в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич “ по ТВ Евроком кметът на град Ботевград Иван Гавалюгов, който по-рано през днешния ден получи тежки обвинявания от предприемача Валентин Златев.

Относно днешните изказвания на Валентин Златев, кметът на Ботевград изясни, че от 1 април 2013 година оператор на язовир Бебреш е ВиК София. " Данните, с които аз разполагам, демонстрират, че през 2017 година са инкасирани 1 180 000, през 2018 година 1 287 000. Не разбрах от къде са тези 9 милиона, които разяснява господин Златев'', аргументира се с данни от документи кметът на Ботевград.

Гавалюгов скандализира аудиторията с това, че в град Ботевград се приказва, че структурата на ГЕРБ в Ботевград е отдадена на концесия на Валентин Златев. " Функционерите там се назначават от него. Депутатът от ГЕРБ Мартин Тимчев, който има за главно занятие да пуска сигнали против мен, е негов непосредствен и приближен човек. Съпругата му работи в имението на Златев, в което няма нищо лошо'', добави кметът Гавалюгов по посока изказванията си за ГЕРБ-Ботевград и Валентин Златев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР