Явно, че в българския политически процес се отдава голяма важност

...
Явно, че в българския политически процес се отдава голяма важност
Коментари Харесай

Доган практически е член на правителството

" Явно, че в българския политически развой се отдава огромна значимост на мнението на Доган ". Това сподели пред БНР политологът Петър Чолаков в коментар на обичайното предколедно послание на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Според него това демонстрира, че въпреки и почетен ръководител - той към момента дърпа конците в придвижването.

По думите на политолога претенцията на Движение за права и свободи, че е поръчител за демокрацията в България, доста бързо се разсейва с обстоятелството, че Движение за права и свободи работи като корпорация с доста непрозрачно взимане на решения. Той беше безапелационен, че Движението за права и свободи няма интерес да провокира предварителни парламентарни избори:

" Движение за права и свободи на практика взе участие в ръководството. След като получи и пристанище към Топлоелектрическа централа Варна, Доган на практика е член на държавното управление, даже не е министър без портфейл. Защото когато страната ти дава такива апетитни залъци, най-малкото ти дава да ги усвояваш - явно, че не си без портфейл ", посочи Чолаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР