Ясновидката Вера Лион няма сбъркана прогноза. Неслучайно носи прозвището казахстанската

...
Ясновидката Вера Лион няма сбъркана прогноза. Неслучайно носи прозвището казахстанската
Коментари Харесай

Последното предсказание на „казахстанската Ванга“ е направо вледеняващо, засяга и България

Ясновидката Вера Лион няма сбъркана прогноза. Неслучайно носи прозвището „ казахстанската Ванга “. Последното ѝ предсказване обаче е напряко вледеняващо. Според Вера Лион в най-скоро време в света ще настъпи цялостен безпорядък, който ще бъде съпроводен и с огромна война.
Пророчицата твърди, че катаклизмите ще стартират с отхвърли на Русия и други значими страни да употребяват американския $. Между другото, тематиката се дискутира от известно време много съществено на високо равнище в Руската федерация. Това ще докара до цялостен разпад както на Съединени американски щати, по този начин и на Европейския съюз, чийто член е и България.

„ Съединени американски щати ще се разпадне. Те обичат да изнасят оранжеви революции. Но ненакърним закон на Вселената е, че каквото правиш за другите, това и ще получиш “, споделя Лион.
В опитите си да запазят обединяването на другите щати, американците ще поведат невиждана война. Кръвопролитните дейности обаче нямало да обиден Русия, Украйна и Казахстан. Всъщност Вера Лион планува русия даже да усили мощта си. Това ще стане като към страната бъдат присъединени елементи от Украйна и Казахстан. Пророчицата вижда и коренни промени в Турция. Според нея до две-три години диктаторът Ердоган ще загуби властта и ще бъде грубо осъден. Тогава Турция ще бъде разлюляна и от мощно земетресение, пророкува Лион.

Коя е ясновидката Вера Лион?
Ясновидката Вера Лион е доста известна освен в родината си Казахстан, само че и в цяла Русия и всички някогашни руски републики. Нейната известност се дължи на обстоятелството, че прогнозите й постоянно излизат правилни. По тази причина в рускоезичните страни всички я назовават Казахстанската Ванга.
Още от предсказанията й:
Покачването на водата в Световния океан, което се дължи на топенето на ледниците на полюсите неизбежно в този момент ще провокира по-големи бедствия от тези, през 2016 година
Лион предсказва, че дружно с леда ще се размразят антични вируси и ще доведат до незнайни до в този момент болести, за които хората няма да има ваксина и никаква построена отбрана.

Цялата Земя ще се загрее и по този начин ще се задействат мощни трусове и вулканична активност. И това няма да засегне единствено супер вулканите Йелоустоун и Етна. Но и доста други, за които на подозираме през днешния ден.
Земята ще потъне в кръв и гибел, градове ще се покрият с пепел и милиони хора ще умрат. Едва тогава планетата ни последователно ще се охлади и ще се възстановява.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР